Про роботу заводу у військові часи написали у популярній італійській газеті La Stampa
Журналісти відомої італійської газети La Stampa побували на Чернігівщині і поспілкувались із директоркою компанії «Добродія Фудз» Іриною Брославцевою, яка розповіла їм про те:
- Як довго завод, що виготовляє вівсяні пластівці ТМ «Добродія», San Grano та WOWСЯНКа, знаходився в окупації та в якому стані його побачили працівники після звільнення Чернігівщини.
- Які втрати понесла компанія.
- Як нині працює виробництво та як здійснює експорт своєї продукції.
- Чому зараз дуже важливо відкрити порти і створити нові канали для експорту української продукції.
Ірина Брославцева: «Зараз дуже важко виконати ту роботу, яку ми завжди робили. Ми експортували понад 70% нашої продукції. Нині працюємо над тим, щоб організувати доставку продукції до портів в Польщі, але витрати дуже високі. Потрібні нові морські шляхи та нові дороги, треба думати про нові логістичні центри».
Джерело: La Stampa